Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

la dansa del vestit

About La Dansa Del Vestit Song. Vols la dansa del vestit vull la lluna dins del llit fer-te la cullera a mitjanit em quedaré despert recordo el que vas dir ets tan macu tan petit en tens prou amb els teus dits la manera de mirar.

L Esbart Estrena La Dansa Del Prego Per Festa Major
L Esbart Estrena La Dansa Del Prego Per Festa Major

La dansa del vestit Txarango Àlbum.

. Listen to La Dansa del Vestit on Spotify. La dansa del vestit Txarango Gairebé totes les cançons de Txarango es poden treure amb Sol Re i Do tot i que les cançons originals segurament no siguin amb aquests acords. La Dansa Del Vestit song from the album Benvinguts Al Llarg Viatge is released on May 2012. La Dansa Del Vestit Lletra PDF.

15 La dansa del vestit - Txarango Txarango Oficial 204K views 8 years ago Música para Estudiar Concentrarse y Memorizar Rápido Ondas Alfa Música Relajante. Vols la dansa del vestit vull la lluna dins del llit fer-te la cullera a mitjanit Em quedaré despert recordo el que vas dir ets tan macu tan petit En tens prou amb els teus dits la manera de mirar. Aprende a tocar el cifrado de La dansa del vestit Txarango en Cifra Club. Cerca lessència de lamor tan màgic tan diví abraçat a un arc de sant martí vols la dansa del vestit vull la lluna dins del llit fer-te la cullera a mitjanit em quedaré despert recordo el que vas.

Listen to Txarango La Dansa Del Vestit MP3 song. Check out La dansa del vestit by Gemma Arenas on Amazon Music. Txarango Benvinguts al llarg viatge Standard tuning 120. Vols la dansa del vestit vull la lluna dins del llit fer-te la cullera a mitjanit em quedaré despert recordo el que vas dir ets tan macu tan petit en tens prou amb els teus dits la manera de mirar.

La dansa del vestit Txarango La canción La dansa del vestit se estrenó en 2012. Intro C Em Dm G C Em Dm G Cerca innocent algun tresor com un petó de licor una tarda vora el foc C Em Dm G C Em Dm G Cerca lessència de lamor tan màgic tan diví abraçat a un arc de. Watch the video for La Dansa del Vestit from Txarangos Benvinguts al Llarg Viatge for free and see the artwork lyrics and similar artists. Este tema está incluido dentro del disco Benvinguts al llarg viatge LETRA La dansa del vestit en español Cerca.

Vols la dansa del vestit vull la lluna dins del llit fer-te la cullera a mitjanit em quedaré despert recordo el que vas dir ets tan macu tan petit en tens prou amb els teus dits la manera de mirar. Txarango Song 2012. Cerca innocent algun tresor com un petó de licor una tarda vora el foc Cerca lessència de lamor tan màgic tan diví. La dansa del vestit.

SOL SIm7 LAm7 RE7 SOL Cerca innocent algun. Playing via Spotify Playing via YouTube Playback. Also discover the danceability energy liveness instrumentalness happiness and more musical analysis points on Musicstax. Vols la dansa del vestit vull la lluna dins del llit fer-te la cullera a mitjanit Em quedaré despert recordo el que vas dir ets tan macu tan petit En tens prou amb els teus dits la.

Find the key and BPM for La dansa del vestit By Txarango. 0 02 0 23 3 3 2 1 13 3 3 3 03 3 0 4 4 3 0 2 0 0 2 0 3 3 2. Txarango La canción La dansa del vestit se estrenó en 2012. Letra de La dansa del vestit Cerca innocent algun tresor com un petó de licor una tarda vora el foc cerca lessència de lamor tan màgic tan diví abraçat a un arc de sant martí Vols la dansa.

Este tema está incluido dentro del disco Benvinguts al llarg viatge LETRA EN ESPAÑOL Ver Letra Original Busca inocente algún. 2012 Repeteix els acords SOL SIm7 LAm7 i RE7 durant tota lestrofa. Benvinguts al llarg viatge Any. Acords per guitarra de La Dansa del Vestit dels Txarango G B7 A7 D7 G B7 Cerca innocent algun tresor com un petó de licor A7 D7 una tar da vora el foc G B7 A7 D7 G B7 cerca lessència de.

La Dansa Del Vestit Feat Miquel Garcia Goma By Coral Resso De Sabadell On Amazon Music Amazon Com
La Dansa Del Vestit Feat Miquel Garcia Goma By Coral Resso De Sabadell On Amazon Music Amazon Com
La Dansa Del Vestit Txarango Shazam
La Dansa Del Vestit Txarango Shazam
Stream Alexandra Cuesta Music Listen To Songs Albums Playlists For Free On Soundcloud
Stream Alexandra Cuesta Music Listen To Songs Albums Playlists For Free On Soundcloud
14 La Dansa Del Vestit Txarango Youtube
14 La Dansa Del Vestit Txarango Youtube
Disfresses De Dansa Del Ventre Oriental 98 Fotos Vestits De Dansa Bonics Amb Franja Per A Dansa Moderna
Disfresses De Dansa Del Ventre Oriental 98 Fotos Vestits De Dansa Bonics Amb Franja Per A Dansa Moderna

Posting Komentar untuk "la dansa del vestit"